
DESCRIPCIÓ
- Conforcat (Consorci per la formació contínua de Catalunya)
- La formació d’oferta per a treballadors ocupats té per objecte oferir-los una formació que atengui els requeriments de productivitat i competitivitat de les empreses, les necessitats d’adaptació als canvis en el sistema productiu i les possibilitats de promoció professional i desenvolupament personal dels treballadors, de manera que els capaciti per a l’exercici qualificat de les diferents professions i els permeti millorar la seva ocupabilitat.
- Aquesta oferta ha d’atendre les necessitats no cobertes per la formació programada per les empreses i s’ha de desenvolupar de manera complementària a aquesta mitjançant programes de formació que incloguin accions formatives que responguin a necessitats de caràcter tant sectorial com transversal, així com les específiques de les persones treballadores del règim d’autònoms i de l’economia social. També ha de facilitar l’obtenció de certificats de professionalitat i del reconeixement efectiu de les competències adquirides per l’experiència laboral.
Programes de formació de caràcter transversal
Estan constituïts per accions formatives dirigides a l’obtenció de competències transversals a diversos sectors de l’activitat econòmica per donar resposta a les tendències identificades i afavorir l’ocupabilitat i la mobilitat intersectorial dels treballadors.
Programes de formació de caràcter sectorial
Estan constituïts per accions formatives dirigides a la formació de les persones treballadores amb la finalitat de desenvolupar formació d’interès general per a un determinat sector i per a satisfer necessitats específiques de formació del mateix.
Programes de qualificació i reconeixement professional
Fan referència a l’oferta modular d’accions formatives dirigides a l’obtenció d’un certificat de professionalitat i als processos que avaluen i acrediten les competències professionals adquirides per l’experiència laboral.
DIRIGIT A
A totes aquelles persones treballadores en actiu ja sigui per compte propi (Autònoms) o per compte aliè, Treballadors en ERTE i un percentatge d’Aturats. Les persones d’empreses públiques només tenen accés als cursos Transversals i amb places limitades.
INICI
Consultar – 2 Tardes Setmana
CONTINGUTS – 20h
1. La gamificació com a Eina educativa emocional.
1.1. Què és gamificació?
1.2. Què és un joc?
1.3. Característiques pròpies dels jocs.
1.4. Alternate Reality games.
1.5. Diferències entre game i play.
2. El cercle màgic.
2.1. Les emocions i la gamificació.
3. Introducció.
3.1. La motivació per Ryan i Deci.
3.2. La motivació Segons Pink.
3.3. El model RAMP.
3.4. La teoria del Flux de Csikszentmihalyi.
3.5. La teoria de l’Establiment d’objectius de Locke i Latham.
3.6. Model de gamificació.
4.Dissenyem un sistema de gamificació.
4.1. El concepte de diversió en els jocs.
4.2. La motivació dels jugadors.
4.3. Tipus de jugadores.
5.Disseny d’un sistema de gamificació.
5.1. Bucles d’activitat.
5.2. Disseny d’un sistema gamificat.
“Curs Subvencionat pel Consorci de la Formació Continua i finançat pel Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social”