Carregant Esdeveniments

« Tots els esdeveniments

 • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Educació Emocional a l’aula Curs Subvencionat per a Treballadors, Autònoms, ERTE i Aturats

gener 14 @ 8:00 am - 5:00 pm

- Gratuït

DESCRIPCIÓ

 • Conforcat (Consorci per la formació contínua de Catalunya)
 • La formació d’oferta per a treballadors ocupats té per objecte oferir-los una formació que atengui els requeriments de productivitat i competitivitat de les empreses, les necessitats d’adaptació als canvis en el sistema productiu i les possibilitats de promoció professional i desenvolupament personal dels treballadors, de manera que els capaciti per a l’exercici qualificat de les diferents professions i els permeti millorar la seva ocupabilitat.
 • Aquesta oferta ha d’atendre les necessitats no cobertes per la formació programada per les empreses i s’ha de desenvolupar de manera complementària a aquesta mitjançant programes de formació que incloguin accions formatives que responguin a necessitats de caràcter tant sectorial com transversal, així com les específiques de les persones treballadores del règim d’autònoms i de l’economia social.  També ha de facilitar l’obtenció de certificats de professionalitat i del reconeixement efectiu de les competències adquirides per l’experiència laboral.

Programes de formació de caràcter transversal

Estan constituïts per accions formatives dirigides a l’obtenció de competències transversals a diversos sectors de l’activitat econòmica per donar resposta a les tendències identificades i afavorir l’ocupabilitat i la mobilitat intersectorial dels treballadors.

Programes de formació de caràcter sectorial

Estan constituïts per accions formatives dirigides a la formació de les persones treballadores amb la finalitat de desenvolupar formació d’interès general per a un determinat sector i per a satisfer necessitats específiques de formació del mateix.

Programes de qualificació i reconeixement professional

Fan referència a l’oferta modular d’accions formatives dirigides a l’obtenció d’un certificat de professionalitat i als processos que avaluen i acrediten les competències professionals adquirides per l’experiència laboral.

DIRIGIT A

A totes aquelles persones treballadores en actiu ja sigui per compte propi (Autònoms) o per compte aliè, Treballadors en ERTE i un percentatge d’Aturats. Les persones d’empreses públiques només tenen accés als cursos Transversals i amb places limitades.

INICI

Consultar – 2 Tardes Setmana

CONTINGUTS – 15h

 • Conèixer què és la intel·ligència emocional i identificar el nou enfocament de la intel·ligència per a desenvolupar programes d’educació emocional.
 • Facilitar estratègies per a potenciar l’autoconeixement en l’alumnat i els docents.
 • Aprendre a gestionar millor les emocions i l’estrès, mitjançant la identificació de les pròpies respostes emocionals i  les seves causes.
 • Conèixer els elements que influeixen en l’autoestima i la motivació.
 • Millorar les relacions interpersonals i la comunicació dins i fora de l’aula a partir de l’empatia, l’escolta i l’assertivitat.
 • Promoure l’educació emocional entre l’alumnat.
 • Aplicar els aprenentatges dins la comunitat educativa.

 

 

“Curs Subvencionat pel Consorci de la Formació Continua i finançat pel Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social”


 

 

Detalls

Data:
gener 14
Hora:
8:00 am - 5:00 pm
Cost:
Gratuït
Web:
formem.cat

Organitzador

Formem
Telèfon:
977321709
Web:
www.formem.cat

Recinte

Reus
Camí de Riudoms nº40
Reus, Tarragona 43202 Espanya
+ Mapa de Google
Telèfon:
977321709

Detalls

Data:
gener 14
Hora:
8:00 am - 5:00 pm
Cost:
Gratuït
Web:
formem.cat

Organitzador

Formem
Telèfon:
977321709
Web:
www.formem.cat

Recinte

Reus
Camí de Riudoms nº40
Reus, Tarragona 43202 Espanya
+ Mapa de Google
Telèfon:
977321709