Carregant Esdeveniments

« Tots els esdeveniments

Curs Gratuït Informació i atenció turística en Anglès

octubre 7 @ 7:30 pm - novembre 25 @ 9:30 pm

|Esdeveniment recurrent (Veure tots)

An event every week that begins at 7:30pm on dilluns and dimecres, repeating until novembre 25, 2019

- Gratuït

DESCRIPCIÓ

 • Conforcat (Consorci per la formació contínua de Catalunya)
 • La formació d’oferta per a treballadors ocupats té per objecte oferir-los una formació que atengui els requeriments de productivitat i competitivitat de les empreses, les necessitats d’adaptació als canvis en el sistema productiu i les possibilitats de promoció professional i desenvolupament personal dels treballadors, de manera que els capaciti per a l’exercici qualificat de les diferents professions i els permeti millorar la seva ocupabilitat.

  Aquesta oferta ha d’atendre les necessitats no cobertes per la formació programada per les empreses i s’ha de desenvolupar de manera complementària a aquesta mitjançant programes de formació que incloguin accions formatives que responguin a necessitats de caràcter tant sectorial com transversal, així com les específiques de les persones treballadores del règim d’autònoms i de l’economia social.  També ha de facilitar l’obtenció de certificats de professionalitat i del reconeixement efectiu de les competències adquirides per l’experiència laboral.

  Programes de formació de caràcter transversal

  Estan constituïts per accions formatives dirigides a l’obtenció de competències transversals a diversos sectors de l’activitat econòmica per donar resposta a les tendències identificades i afavorir l’ocupabilitat i la mobilitat intersectorial dels treballadors.

  Programes de formació de caràcter sectorial

  Estan constituïts per accions formatives dirigides a la formació de les persones treballadores amb la finalitat de desenvolupar formació d’interès general per a un determinat sector i per a satisfer necessitats específiques de formació del mateix.

  Programes de qualificació i reconeixement professional

  Fan referència a l’oferta modular d’accions formatives dirigides a l’obtenció d’un certificat de professionalitat i als processos que avaluen i acrediten les competències professionals adquirides per l’experiència laboral.

DIRIGIT A

A totes aquelles persones treballadores en actiu ja sigui per compte propi (Autònoms) o per compte aliè. Les persones d’empreses públiques només tenen accés als cursos Transversals i amb places limitades.

INICI

Octubre- Tardes.

CONTINGUTS – 30h

 • Presentar-se i saludar
 • Descriure productes
 • Informació i resposta a les preguntes sobre la mercaderia
 • Converses en un establiment.

 

Curs Subvencionat pel Consorci de la Formació Continua i finançat pel Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social”


 

Detalls

Inici:
octubre 7 @ 7:30 pm
Finalització:
novembre 25 @ 9:30 pm
Cost:
Gratuït
Web:
www.formem.cat

Organitzadors

Formem centre Reus
Formem

Recinte

Reus
C/ Camí de Riudoms nº40
Reus, Tarragona 43202 Espanya
+ Mapa de Google
Telèfon:
977321709

Detalls

Inici:
octubre 7 @ 7:30 pm
Finalització:
novembre 25 @ 9:30 pm
Cost:
Gratuït
Web:
www.formem.cat

Organitzadors

Formem centre Reus
Formem

Recinte

Reus
C/ Camí de Riudoms nº40
Reus, Tarragona 43202 Espanya
+ Mapa de Google
Telèfon:
977321709