Carregant Esdeveniments

« Tots els esdeveniments

Curs de Certificat de Professionalitat d’Operacions Bàsiques de Restaurant i Bar – Totalment Subvencionat.

febrer 7, 2020 @ 4:00 pm - maig 22, 2020 @ 9:00 pm

|Esdeveniment recurrent (Veure tots)

An event every week that begins at 4:00pm on dilluns, dimarts, dimecres, dijous and divendres, repeating until febrer 7, 2020

- Gratuït

DESCRIPCIÓ

  • El programa DAM ofereix a les persones treballadores, preferentment en situació d’atur i demandants d’ocupació, una formació d’acord amb el seu potencial i adaptada a les necessitats del mercat laboral.L’objectiu d’aquest programa és, a través d’una formació personalitzada subvencionada, afavorir la productivitat i la competitivitat de les empreses, així com la qualificació i promoció de les persones treballadores.
  • Aquest curs té les competències de realitzar operacions de la gestió administrativa de la compravenda de productes i serveis, tresoreria i personal, així com la introducció de registres comptables predefinits, prèvia obtenció i processament i arxiu de la informació i documentació necessària mitjançant els suports convencionals o informàtics adequats, seguint instruccions definides, en condicions de seguretat, respecte a la normativa vigent i atenent a criteris de qualitat definits en l’organització.

DIRIGIT A

A totes aquelles persones aturades que vulguin formar-se en la branca de restauració i que actualment estiguin en situació d’Atur.

OCUPACIONS O LLOCS DE TREBALL RELACIONATS.

  • Ajudant de Cambrer.
  • Ajudant de Bar.
  • Ajudant economat.
  • Auxiliar de col·lectivitat.
  • Treballador de petit establiment de restauració.

REQUISITS MÍNIMS D’ACCÉS

  • Graduat Escolar/ ESO/ Grau Mitjà.
  • En cas contrari s’ha de fer una prova de competències.

INICI

Febrer. Inscripcions obertes.

CONTINGUTS

MF0257 Servei bàsic de restaurant-bar. (120h)

  • UF0053 Aplicacions de normes i condicions higiene-sanitàries en restauració.
  • UF0058 Us de la dotació bàsica del restaurant i assistència en el preservei.
  • UF0059 Servei bàsic d’alimentació i beguda i tasques de postservei en el restaurant.

MF0258 Aprovisionament, beguda i menjar ràpid. (120h)

  • UF0053 Aplicació de normes i condicions higiènic-sanitàries en restauració.
  • UF0060 Aprovisionament i enmagatzematge d’aliments i beguda en el bar.
  • UF0061 Preparació i servei de beguda i menjars ràpids en el bar.

MP0015 Mòdul de pràctiques professionals no laborals (80h)

“Curs Cofinançat pel SOC, El Ministeri de Treball, Migració i Seguretat Social”

Detalls

Inici:
febrer 7, 2020 @ 4:00 pm
Finalització:
maig 22, 2020 @ 9:00 pm
Cost:
Gratuït
Web:
www.formem.cat

Organitzador

Formem centre Montblanc
Telèfon:
977 86 20 25
Correu electrònic:
formacio@infordisa.com
Web:
www.formem.cat

Recinte

Montblanc
C/ Muralla Santa Tecla, 24
Montblanc, Tarragona 43400 Espanya
+ Mapa de Google
Telèfon:
977 86 20 25
Web:
www.formem.cat

Detalls

Inici:
febrer 7, 2020 @ 4:00 pm
Finalització:
maig 22, 2020 @ 9:00 pm
Cost:
Gratuït
Web:
www.formem.cat

Organitzador

Formem centre Montblanc
Telèfon:
977 86 20 25
Correu electrònic:
formacio@infordisa.com
Web:
www.formem.cat

Recinte

Montblanc
C/ Muralla Santa Tecla, 24
Montblanc, Tarragona 43400 Espanya
+ Mapa de Google
Telèfon:
977 86 20 25
Web:
www.formem.cat