
DIRIGIT A
A totes aquelles persones aturades que vulguin formar-se en la branca de restauració i que actualment estiguin en situació d’Atur.
OCUPACIONS O LLOCS DE TREBALL RELACIONATS.
- Ajudant de Cambrer.
- Ajudant de Bar.
- Ajudant economat.
- Auxiliar de col·lectivitat.
- Treballador de petit establiment de restauració.
REQUISITS MÍNIMS D’ACCÉS
- Graduat Escolar/ ESO/ Grau Mitjà.
- En cas contrari s’ha de fer una prova de competències.
INICI
Abril. Inscripcions obertes.
CONTINGUTS
MF0257 Servei bàsic de restaurant-bar. (120h)
- UF0053 Aplicacions de normes i condicions higiene-sanitàries en restauració.
- UF0058 Us de la dotació bàsica del restaurant i assistència en el preservei.
- UF0059 Servei bàsic d’alimentació i beguda i tasques de postservei en el restaurant.
MF0258 Aprovisionament, beguda i menjar ràpid. (120h)
- UF0053 Aplicació de normes i condicions higiènic-sanitàries en restauració.
- UF0060 Aprovisionament i enmagatzematge d’aliments i beguda en el bar.
- UF0061 Preparació i servei de beguda i menjars ràpids en el bar.